Over ons
Kevin Valkhoff begon zijn loopbaan als stagiair bij restaurant Entresol van de gebroeders Tieleman in Rotterdam. De chef bleef zijn geboortestad trouw. Hij werkte onder andere bij Foodies, het fameuze restaurant van IJsbrant Wilbrenninck en Herman den Blijker.
Daarna volgden negen jaren bij het fine-dining restaurant Huson, waar hij met eigenaar Frank Huson de keuken aanvoerde.
In 2016 begonnen Frank Huson en zijn vrouw Maaike Groenewegen een nieuw avontuur, restaurant Gym & Gin. Aan hun zijde: Kevin Valkhoff. Verscholen tussen de sportvelden en het Brainpark in Rotterdam-Kralingen ontstonden klassiekers als gebrande zalm met mango, softshellcrab met tonijn, sushibowls en gemarineerde Japanse kippendijen.
Gym & Gin werd in 2017 bekroond met een Bib Gourmand van Michelin die tot op heden behouden is gebleven.
In 2019 nam Kevin Valkhoff Gym & Gin over.
De bestsellers zijn gebleven, evenals de chefs ambitie om in een grootstedelijke sfeer nieuwe, onvergetelijke gerechten zonder poespas te maken.